NOW progesterooni kreem, 89ml

Kuumakse al. 6.46 / 6 kuud

38.00

Looduslik progesterooni kreem on valmistatud metsikust jamsist ja tasakaalustavatest ürtidest. Kreem on mõeldud naisele, kes soovib toetada oma loomulikku hormoonitaset.

NOW Foods Natural Progesterone kreem ei sisalda kunstlikke värvaineid ega lõhnaaineid. NOW Solutions Natural Progesterone sisaldab 20 mg looduslikku progesterooni pumbavajutuse kohta.

Eelised:

  • NOW Foods Progesterone kreem on lõhna- ja parabeenevaba.
  • 20 mg looduslikku progesterooni pumba kohta.
  • Kreem on vegan ja sobib taimetoitlastele.
  • Kreem gluteeni- ja sojavaba.

Mis on progesteroon?

Progesteroon on naissuguhormoon (progestogeen). See on oluline naise viljakusele. Paljud naised (ja mehed) võtavad ksenoöstrogeenide või pillide kujul liiga palju östrogeeni. See põhjustab kehas östrogeeni ja progesterooni suhte tasakaalustamatust. Eelkõige on menopausis naistel suurenenud progesterooni puudulikkuse risk.

Progesterooni toodetakse naistel munasarjades. Progesterooni tootmine on kõrge menstruaaltsükli teises osas ja madal folliikulite faasis (esimene osa), samuti madal enne puberteeti ja pärast menopausi. Postmenopausis naistel on progesterooni tootmine vähenenud. Kuigi see “puudus” on normaalne, on leitud, et progesteroon, sealhulgas progesterooni looduslikud vormid, leevendab menopausi sümptomeid.

Millised on progesterooni puudulikkuse sümptomid?

  • Ebaregulaarne menstruatsioon
  • PMS ja östrogeeni domineerimine
  • Halb uni, ärevus, ärrituvus ja meeleolu kõikumine
  • Viljatus ja korduvad raseduse katkemised
  • Aeglane kilpnäärmetöö (hüpotüreoidism)
    Kui teil esinevad pikaajalised madala progesteroonitaseme sümptomid, võib teil olla progesterooni puudulikkus. Progesterooni taseme kontrollimiseks võtke ühendust oma arstiga.

Ettevaatust: Lõpetage kasutamine, kui tekib ärritus või nahapunetus ja konsulteerige arstiga. Ärge kasutage, kui olete rase või toidate last rinnaga. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Ärge kasutage seda toodet, kui tihend on katki.

Kas soovite oma hormoonide taseme normaliseerida? Siis on NOW Foods Progesterone kreem teie jaoks. Kas otsite muid toidulisandeid? TheNOW Foodsi sari koosneb tippkvaliteediga toidulisanditest, vitamiinidest ja mineraalainetest. Tooted on looduslikku päritolu.

Kasutamine:

1 täispump sisaldab ligikaudu 1,3 g kreemi, mis sisaldab 20 mg loodusliku jamssi bioidentset USP progesterooni. See pudel sisaldab ligikaudu 65 pumbatäit. Masseerige üks või kaks korda päevas 1 pumbatäis siledatele nahapiirkondadele, nagu randmed, käte või reied, kõri, kõht või rind. Premenopausis naised, kasutage 14 päeva enne menstruatsiooni esimest päeva, lõpetage ja korrake. Menopausis naistel kasutage 21 päeva, lõpetage 7 päeva ja korrake. Need on ainult üldised soovitused ja neid võib olla vaja kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele.

Koostisosad:

Water (Aqua), Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Stearic Acid (vegetable source), Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol & Cetearyl Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Progesterone (USP grade), Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Panthenol, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E) (soy-free), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Panax Ginseng Root Extract, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citric Acid, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil.

*Orgaaniline koostisosa Valmistatud ja kvaliteeti testitud USA-s ülemaailmse päritoluga koostisosadega.

3 laos

Tootekood: 733739033383 Kategooriad: , ,