Berberin Glucose Support 90

Kuumakse al. 5.61 / 6 kuud

33.00

NOW® toidulisandid
Berberiin 90 pehmet kapslit

Toetab glükoosi ainevahetust, insuliinitundlikust. Kombineeritud MCT õliga optimaalseks berberiini imendumiseks. Berberiin on looduslik koostisosa sellistes ürtides nagu kuldjuur, Oregoni viinamarjad ja lodjapuu. Kliinilised uuringud on näidanud, et berberiin aitab toetada juba normaalset glükoosi ja lipiidide metabolismi. Kuna berberiin on tuntud oma piiratud biosaadavuse poolest, sisaldab see toode kapriinhapet (C10, keskmise ahelaga triglütseriid), mis soodustab optimaalset imendumist ja seedetrakti mugavuse säilitamist. berberiini lisand. Selle toote puhul võib esineda loomulikke värvimuutusi.

TOETAB GLÜKOOSI AINEVAHETUST*: Berberiin on looduslik koostisosa sellistes ürtides nagu kuldnokk, Oregoni viinamarjad ja lodjapuu.
AITAB TOETADA: Juba normaalset glükoosi ja lipiidide ainevahetust.*
KOOS MCT ÕLIGA: Kuna berberiin on tuntud oma piiratud biosaadavuse poolest, sisaldab see toode kapraati (C10, keskmise ahelaga triglütseriid), mis soodustab optimaalset imendumist ja seedetrakti mugavuse säilitamist berberiini lisamise ajal.*
GMP kvaliteet on tagatud: NPA A-reitinguga GMP sertifikaat tähendab, et NOW tootmisprotsessi kõiki aspekte on uuritud, sealhulgas meie laboratoorseid/testimismeetodeid (stabiilsuse, tõhususe ja toote koostise osas).
Pakendatud USA-s pereettevõtte poolt alates 1968. aastast.

Dr Lara Briden (Paremate Päevade käsiraamat, 2019, Koolibri):

Berberiin on fütotoitaine ehk aktiivne toimeaine, mida esineb mitmes taimes, nagu näiteks kanada koldjuur (Hydrastis canadensis), harilik kukerpuu (Berberis vulgaris) ning amuuri korgipuu (Phellodendron amurense).
Berberiin on polütsüstiliste munasarjade sündroomi kliinilistes uuringutes väga häid tulemusi andnud, ületades kahe suure uuringu andmeil isegi metformiini. See on hea ravim polütsüstiliste munasarjade sündroomi ning akne raviks, nagu arutame hiljem käesolevas peatükis. Berberiinil on ka ärevust leevendav toime.
Kuidas see toimib: parandab insuliinitundlikkust, avaldades soodsat mõju soolestiku bakteritele. Berberiin aitab kaasa ka ovulatsiooni toimumisele ning pärsib munasarjade testosteroonitootmist.
Soovitused: võid võtta kontsentreeritud berberiiniekstrakti või valmislisandit, mis on tehtud kogu amuuri korgipuust. Berberiini sisaldavad taimed on mõrkjad, seega on neid kõige mugavam võtta tableti või kapslina.
Täpne annus sõltub toidulisandi kontsentratsioonist. Berberiiniekstrakti standardannus on 500 mg kaks korda päevas. Berberiiniga tuleb siiski ettevaatlik olla. Ära võta seda, kui oled rase või toidad last rinnaga. Ole ettevaatlik, kombineerides berberiini retseptiravimitega nagu antidepressandid, beetablokaatorid, antibiootikumid või immuunsupressandid, sest berberiin võib mõjutada nende ravimite taset veres.
Ära tarvita berberiini rohkem kui kaks kuud järjest, sest selle mikroobidevastane mõju võib mõjutada Sinu soolebakterite kooslust. Lühiajaliselt on berberiini mikroobidevastane mõju ilmselt kasulik. Näiteks võib berberiin parandada seedetrakti tervist ning lekkiva soole sündroomi.
Pikaajalisel tarvitamisel võib see soolebaktereid kahjustada. Soovitan tavaliselt berberiini võtta viis päeva nädalas, jättes vahele kahepäevase pausi. Soovitan kasutada berberiini sel moel kolm kuud ning teha siis üks kuu pausi.
Kui kahtled, otsi asjatundlikku meditsiinilist abi.

TOOTETEAVE:

Glükoosi
Säilitusaeg: 730
Portsjon: 1 pehme kapsel
Portsjonid purgi kohta: 90

Ettevaatust: Ainult täiskasvanutele. Ärge kasutage, kui olete rase, võite rasestuda või toidate last rinnaga. See toode võib põhjustada kerget ebamugavustunnet seedetraktis. Kui te võtate ravimeid (eriti diabeedivastaseid ravimeid) või teil on mõni tervisehäire, pidage enne kasutamist nõu oma arstiga. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Dieet: Piimavaba, munavaba, halal, valmistatud ilma gluteeni-sojavaba
Soovitatav kasutus ja hoiustamine:  Võtke 1 pehme geel 3 korda päevas koos toiduga. Pärast avamist hoida jahedas ja kuivas kohas.
Koostisained: Kirjeldus Kogus portsjoni kohta% Päevane väärtus Kalorid 5 Üldrasv 0,5 g Küllastunud rasv 0,5 g 3%** Berberiini HCl (Berberis aristata koorest) 400 mg † Päevane väärtus pole kindlaks tehtud. MCT õli (keskmise ahelaga triglütseriidid) 700 mg † Päevane väärtus pole kindlaks tehtud. Kapriinhape (C10) (MCT õlist) 238 mg † Päevane väärtus pole kindlaks tehtud. **Päevaväärtuste protsent põhinevad 2000-kalorisel dieedil.†Päevane väärtus ei ole kindlaks määratud. Muud koostisained: Pehmegeel kapsel [veiseželatiin (BSE-vaba), glütseriin, vesi, karamellivärv], mesilasvaha ja päevalilleletsitiin. Ei ole valmistatud pärmi, nisu, gluteeni, soja, piima, muna, kala, karpide või seesami koostisainetega. Toodetud GMP rajatises, mis töötleb teisi neid allergeene sisaldavaid koostisosi.

6 laos

Tootekood: 733739014184 Kategooriad: ,